You are here:

TanQyou

Website
https://www.tanqyou.com/
Sector
Study related
Required language
Dutch

About TanQyou

TanQyou is een mobiliteitsplatform die zorgt voor vernieuwing op het gebied van mobiliteitsdiensten. Zo verandert TanQyou al sinds 2015 het tankstation landschap met haar toekomstbestendige tankstation formule, die deel uitmaakt van het drempelloze mobiliteitsplatform van TanQyou. Zo biedt TanQyou naast een brandstof app ook een parkeerapp en laadapp aan. Tevens wordt er hard gewerkt met (lokale) overheden om zogenoemde mobiliteitshubs te ontwikkelen.

De manier waarop we ons vervoeren verandert snel en dat heeft grote gevolgen voor onze mobiliteitsbehoefte en het openbaar vervoer. Wij denken constant na over innovatieve en duurzame oplossingen voor onze mobiliteit en welk vervoermiddel het beste past bij iedere situatie.

We geloven in innoveren, ook in een conservatieve sector als de tankstation sector, waar je door het inzetten van nieuwe technologische mogelijkheden het verschil kunt maken in de dienstverlening naar de klant. De wereld van de mobiliteit gaat veranderen en we willen onze klanten nu al bij de hand nemen om geleidelijk kennis te maken met deze verandering om een duurzame toekomst mogelijk te maken.

Wat voor diensten er nog allemaal bij komen bij TanQyou? Het magische woord is ‘drempelloos’. De gebruikservaring moet zo optimaal mogelijk zijn. We willen meerwaarde bieden aan onze members en partners, zodat ze terug komen. Daar belonen we ze weer voor. We werken hiervoor samen met geselecteerde partner, die onze members diverse extra’s kunnen bieden. (aantal woorden: 223)

https://www.tanqyou.com/over-tanqyou/vacatures/mobility-consultant

Partners


alt