You are here:

Xstate

Website
https://www.xstate.nl

About Xstate

De CO2 uitstoot moet in Nederland in 2030 gehalveerd zijn. Door trainees en professionals in te zetten op uiteenlopende projecten binnen de ruimtelijke ontwikkeling richting o.a. energietransitie, klimaatadaptatie en verduurzaming werken wij mee om Nederland een stukje duurzamer te maken. Want een beter begin, begint bij je zelf!

Ons doel? Nederland een stukje duurzamer maken. Hoe we dit doen? Op een vooruitstrevende manier talent aan ons binden en in te zetten op toffe, uitdagende projecten gericht op het creëren van een duurzame leefomgeving. 

Wij zijn een organisatie waar trots, vertrouwen en gedrevenheid de basis vormen voor onze cultuur. Altijd dat stapje harder willen lopen, jezelf willen verbeteren, uitdagen en inspireren. Dat zijn wij!

Traineeship Duurzame Ontwikkeling

Xstate biedt jou als trainee duurzame ontwikkeling binnen de overheid de mogelijkheid om aan de slag te gaan met diverse thema's zoals duurzaamheid of de energietransitie binnen de (semi)-overheid en woningcorporaties. We bieden je een baan, een opleiding en een groot netwerk binnen dit vakgebied. Je zult een praktijkgerichte opleiding volgen over bijvoorbeeld participatie en invloed van de omgevingswet, duurzaamheid, en energietransitie. Na 1,5 jaar heb jij geleerd waar je passie ligt en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Tijdens het traineeship word je ingezet op toffe opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Natuurlijk krijg je hierin ondersteuning van een persoonlijke coach.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om in je ontwikkeling te investeren. Hierbij kun je denken aan persoonlijke kracht & uitstraling, effectief communiceren, Agile, Scrum, Lean Six Sigma, timemanagement en persoonlijke effectiviteit. In het traineeship staat er een mooi ontwikkelingstraject tot je beschikking, persoonlijk op jouw leerbehoefte afgestemd. Daarnaast organiseren we een aantal Xstate-dagen waarbij je je kennis en ervaring kunt delen met je mede trainees.

Wat krijg je van ons?

  • Onbepaalde tijd contract
  • De exclusieve opleiding ‘Duurzame Ontwikkeling’ van de Bestuursacademie Nederland, met erkend certificaat
  • Cursussen Hoe werkt de gemeente?, Omgevingsrecht en Algemene Wet Bestuursrecht (AWB)
  • Toegang tot de e-learning omgeving van de Bestuursacademie
  • Marktconform salaris en reiskostenvergoeding
  • Pensioen
  • Uitdagende baan van 36 uur per week

Voor meer informatie, neem een kijkje op de website

Intresse? Kijk vooral naar de beschikbare vacatures of traineeships

Partners


alt