You are here:

AT Osborne Business Course

24/03/2022

Ben jij een masterstudent of ben je net afgestudeerd en heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om te werken aan spraakmakende projecten bij een adviesbureau actief in de fysieke leefomgeving? Tijdens de tweedaagse business course van adviesbureau AT Osborne op 11 en 19 mei stap je in jouw toekomstige carrière als consultant. Leer aan de hand van een grote real-life casus alles over het werk van adviseur en de complexiteit van de projecten waar AT Osborne aan werkt. Bouw relevante ervaring op en verken jouw verschillende carrièremogelijkheden. Jouw persoonlijke ontwikkeling en de kennismaking met het werk en het bureau van AT Osborne staan op deze twee middagen centraal.

Bij het aanmelden kies je één van de drie tracks: Duurzame leefomgeving, Gezonde samenleving en vastgoed of Toekomstbestendige infrastructuur. Dit zijn de focusgebieden waar AT Osborne zich mee bezighoudt. Dag 1: Tijdens een uniek projectbezoek, bij één van onze vele publieke opdrachtgevers, ga aan de slag met een case uit de praktijk en duik je samen met andere ambitieuze studenten in de wereld van de adviseur. Met begeleiding en coaching ontwikkel je een advies en werk je aan jouw skills.

  • Wil jij impact maken in een omgevingsopgave? Dan is de casus bij de Floriade Expo in Almere iets voor jou. Hier werk je aan duurzame gebiedsontwikkeling en mobiliteit.
  • Heeft huisvesting en vastgoed jouw interesse? Bij het VUmc in Amsterdam ga je aan de slag met alle facetten van een huisvestingsproject: van strategie tot realisatie.
  • Ben je gefascineerd door grote infraprojecten? Bij het programma Zuidasdok in Amsterdam krijg je inzicht in de sturing en beheersing van grote infraprojecten in de praktijk.

Tijdens de tweede middag in Baarn proef je hoe het is om door het leven te gaan als Osborner; er is tijd voor een rondleiding en je leert de collega’s en het kantoor kennen. Je neemt deel aan een interactieve game en staat stil bij case en het projectbezoek van de eerste middag. Afsluitend is er met de deelnemers van alle tracks een borrel en een diner in onze landgoed-tuin in Baarn. 

De business course biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met het adviesvak. Ben je benieuwd of een consultancy bureau met publieke opdrachtgevers bij jou past? Bij AT Osborne werken ruim 150 specialisten, (juridische) consultants en (project)managers met een breed pallet aan achtergronden en interesses. Zij combineren politiek-bestuurlijke sensitiviteit met ervaring rond vraagstukken in de fysieke leefomgeving. Herken jij je hierin en wil je hierbij zijn? Meld je dan voor 20 april aan op www.atosborne.nl/business-courses! Selectie vindt plaats op basis van cv en motivatie.

Partners